Voit tilata täältä esiintyjiä kaikkiin tilaisuuksiisi!

Alta löydät instrumenttien mukaan järjestetyn listauksen muusikoistamme. He auttavat sinua ideoimaan sopivan esityksen tilaisuuteesi ja järjestävät tarvittaessa kanssamuusikot. Palkkion sovit myös suoraan valitsemasi esiintyjän kanssa. Säveliä.fi ei ota välityspalkkioita.

Juhana Kotilainen - baritoni

Juhana Kotilainen - baritoni


 TAITEILIJAESITTELY/CV:

Baritoni Juhana Kotilainen viimeistelee opintojaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa Laulutaiteen maisterin koulutusohjelmassa opettajanaan Hannu Niemelä. Kotilaista ovat Sibelius-Akatemiassa ohjanneet myös Erkki Rajamäki, Collin Hansen, Ilmo Ranta ja Gustav Djupsjöbacka.

Mestarikursseilla Kotilaista ovat opettaneet mm. Soile Isokoski, Ingrid Haubold, Andreas Schmidt, Hillevi Martinpelto, Konrad Jarnot ja Berliinissä Peter Berne.

Sibelius-Akatemiassa Juhana Kotilainen on opiskellut myös kirkkomusiikkia, pianoa Collin Hansenin ja kuoronjohtoa Jani Sivénin johdolla. Juhana Kotilainen työskenteleekin myös kuorojen kanssa äänenmuodostusta ja laulua opettaen.

Juhana Kotilainen on esiintynyt monien kirkkomusiikkiteosten solistina, mm. Bachin Pääsiäis- ja jouluoratorioissa sekä kantaateissa, Fauren Requiemissä ja Händelin Messias-oratoriossa. Monipuolisena muusikkona Juhana Kotilainen on esiintynyt myös lied-pianistina isänsä baritoni Juha Kotilaisen kanssa.

Saksankielisen maailman kasvattina baritoni Juhana Kotilainen on intohimoinen Liedin tulkitsija — särmikkäänä esiintyjänä hänen osaamisensa ilmenee erityisenä juuri saksalaisen liedin parissa.

TILAA MINUT ESIINTYMÄÄN TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAT TIEDOT

 
 
Kristian Lindroos - baritoni

Kristian Lindroos - baritoni

Marko Korpela - Basso

Marko Korpela - Basso