Voit tilata täältä esiintyjiä kaikkiin tilaisuuksiisi!

Alta löydät instrumenttien mukaan järjestetyn listauksen muusikoistamme. He auttavat sinua ideoimaan sopivan esityksen tilaisuuteesi ja järjestävät tarvittaessa kanssamuusikot. Palkkion sovit myös suoraan valitsemasi esiintyjän kanssa. Säveliä.fi ei ota välityspalkkioita.

Sanna Iljin - sopraano

Sanna Iljin - sopraano

Sanna Iljin on yksi Suomen eturivin nuorista laulajista. Hän säteilee kauniilla äänellään sekä ilmaisuvoimallaan. 

Sanna debytoi keväällä 2020 Suomen Kansallisoopperassa Mozartin Don Giovannissa Zerlinan roolissa, ja laulaa Kansallisoopperalla syyskaudella 2020 Lèharin Iloisessa leskessä Valenciennen roolin. Sanna on menestynyt laulukilpailuissa niin kotimaassa kuin ulkomailla, ja on esiintynyt mm. Berliinin filharmonian Fest-konserttisarjassa sekä Savonlinnan Oopperajuhlilla.

 ”Iljinin sopraano soi kauniisti, taipuisasti ja hallitusti. Ach, ich fühl’s -aaria Mozartin Taikahuilusta sopi erityisen hyvin Iljinille, esitys oli hyvin koskettava. Iljinin ääntä kuuntelee mielellään.”–Esko Alanen, Itä-Savo.

 ”Jokaisella oli kilpailussa omat suosikkilaulajansa. Itse pidin alkukipailun jälkeen parhaana Sanna Iljiniä, jolla on suloinen, kirkkaanpehmeä lyyrinen sopraano. Iljin lauloi alkukilpailussa Margaretan jalokiviaarian Gounod´n Faustista. Se oli mielestäni koko kilpailupäivän kaunein suoritus. Siinä oli aarialta vaadittavaa lapsekasta spontaaniutta ja sujuvaa, keveästi säihkyvää taituruutta.” – Hannu-Ilari Lampila, Helsingin Sanomat.


TAITEILIJAESITTELY/CV:

Sanna Iljin on kesällä 2017 Timo Mustakallio-laulukilpailuissa ja kesällä 2018 Kangasniemen-laulukilpailuissa palkittu sopraano.

Hän lauloi ammatillisen oopperadebyyttinsä kaudella 2017-2018 Jyväskylän Oopperan Carmenissa Frasquitan roolissa.

Kaudella 2019-2020 Iljin oli kiinnitettynä Suomen Kansallisoopperalla sopraanolaulajana, ja ensemble-töiden lisäksi hän lauloi Mozartin Don Giovannissa Zerlinan roolin. Syksyllä 2020 Iljin debytoi Kansallisoopperalla Lèharin Iloisessa leskessä Valenciennen roolissa.

Sanna Iljin on esiintynyt solistina mm. Savonlinnan oopperajuhlilla, Espoon Urkuyö ja aaria-festivaalilla sekä kesällä 2019 Kuopion kaupunginorkesterin solistina Mikko Franckin johdolla Kangasniemen Musiikkiviikkojen avajaiskonsertissa.

Iljin valittiin koelauluista kansainvälisiin Hans Belvedere-laulukilpailuihin, jotka järjestetään keväällä 2021 Latviassa.

Sanna Iljin valmistui talvella 2019 Sibelius-Akatemialta musiikin kandidaatiksi. Lauluopinnot hän aloitti syksyllä 2016 Hanna-Leena Haapamäen oppilaana Helsingin konservatoriolla ja on jatkanut opintojaan syksystä 2018 Helsingin Metropolian puolella. Sanna on opiskellut myös mm. Irina Gavrilovicin ja Johanna Rusasen johdolla. Vuosina 2005-2009 Iljin lauloi Suomen Kansallisoopperan lapsikuorossa.

Tammikuussa 2017 Iljin voitti Lied-parinsa kanssa Tallinnassa järjestetyn “in Corpore”-kamarimusiikkikilpailun ja esiintyi Miisan roolissa Ilkka Kuusiston Muumioopperassa Helsingin konservatoriolla. Kesällä 2017 Sanna lauloi Kokkolan oopperan tuotannossa Meyerbeerin oopperassa L´étoile du Nord ja syksyllä 2017 Valletton roolissa Opera Boxin tuottamassa Monteverdin Poppean kruunauksessa.

Sanna Iljin on myös Sibelius-Akatemialla opiskeleva konserttipianisti. Pianistina Sanna on esiintynyt mm. HKO:n ja RSO:n solistina, sekä lukuisilla kansainvälisillä festivaaleilla, joista mainittakoon Kyoto International Chamber Music Festival, Berliinin filharmonikoiden Musik Fest-konserttisarja, Kuhmon kamarimusiikki sekä Turun musiikkijuhlat.


TILAA MINUT ESIINTYMÄÄN TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAT TIEDOT

 
 
Olivia Moss, sopraano

Olivia Moss, sopraano

Pasi Flodström - Tangokuningas 2023

Pasi Flodström - Tangokuningas 2023