Voit tilata täältä esiintyjiä kaikkiin tilaisuuksiisi!

Alta löydät instrumenttien mukaan järjestetyn listauksen muusikoistamme. He auttavat sinua ideoimaan sopivan esityksen tilaisuuteesi ja järjestävät tarvittaessa kanssamuusikot. Palkkion sovit myös suoraan valitsemasi esiintyjän kanssa. Säveliä.fi ei ota välityspalkkioita.

Nuorten kuoroliitto

Nuorten kuoroliitto

Nuorten Kuoroliitto on Suomen lapsi- ja nuorisokuorojen valtakunnallinen keulakuva. Se edistää, tukee ja tekee tunnetuksi nuorten kuorolauluharrastusta, toimii tiedottajana, asiantuntijana ja yhdyssiteenä alan eri tahojen kesken sekä järjestää tapahtumia, konsertteja ja koulutusta. Liittoon kuuluu noin 50 yhdistystä, joissa toimii yli sata kuoroa.

Lapsikuoron laulu ihastuttaa ja riemastuttaa! Taitavan nuorisokuoron esitys koskettaa ja tuo tilaisuuteen raikkaan tuulahduksen!

Nuorten kuoroliitolla on jäsenkuoroja eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Monet kuorot ovat harjaantuneita esiintyjiä ja laulavat mielellään erilaisissa tilaisuuksissa ja juhlissa koko kuoron voimin tai pienemmällä kokoonpanolla 


Kuoroesityksen tilaajan muistilista

Kuoroilla saattaa olla tiiviskin ohjelma esim. joulun aikaan. Mikäli haluatte esityksen joulu- tai kevätkonserttikaudella, muistakaa varata esitys hyvissä ajoin. 

Jos teillä on ohjelmiston suhteen tarkkoja toiveita, olettehan yhteydessä hyvissä ajoin, jotta kuoro ehtii harjoitella toivomanne kappaleet. 

Monilla moniäänisesti laulavilla kuoroilla on hyvää ohjelmistoa, joka voidaan esittää ilman säestystä, a cappella. Useat lapsikuorot tarvitsevat kuitenkin esitykseensä säestyksen joko pianolla tai sähköpianolla. Milkäli esiintymispaikalla ei ole pianoa valmiiksi, sinne voidaan helposti järjestää sähköpiano tai juhalvampiin tilaisuuksiin piano. 

Mikäli esiinytminen on valtavassa tilassa, jossa ei ole akustiikkaa, kuoro saattaa tarvita äänenvahvistuksen. Tähän täytyy varata lisää valmisteluaikaa esiintymispaikalla ja varata budjettia.

Esitettävien kappaleiden on sovittava esiintyvän lasten tai nuorten kuoron ikätasolle, ihan kaikki sanoitukset eivät sovi lapsikuoron harjoiteltaviksi ja esitettäviksi.

Lasten ja nuorten kuoron esitys vaatii kuoronjohtajalta myös aikataulutusta, tiedotusta ja organisointia, mikä on tärkeää ottaa huomioon palkkiosta. 

 


TILAA MEIDÄT ESIINTYMÄÄN TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAT TIEDOT

 
Wilhelmína Tómasdóttir, sopraano

Wilhelmína Tómasdóttir, sopraano

Markku Luolajan-Mikkola - muusikko

Markku Luolajan-Mikkola - muusikko